"Az igazi, vérbeli vendéglátó
legszebb jutalma és legnemesebb öröme,
ha vendégeinek ízlik az étel."

                           /Gundel Károly/

 

A 3-as főút mellett álló Patkó Étterem új tulajdonossal és vezetéssel, teljesen felújított beltérrel, gyönyörűen berendezett, hatalmas nyári terasszal és magyaros atmoszférával, ételekkel, italokkal várja vendégeit.

Különterem, borospince, játszótér és tágas parkoló is szolgálja a vendégek kényelmét.

 

  Á la carte étkeztetés                

Kínálatunkban megtalálhatók az új gasztronómiai élménnyel kecsegtető különlegeségek mellett a tradícionális konyha ételei is. Étlapjainkon szereplő mintegy 80 főétel között a szárnyas, sertés és marha választék mellett, gyermek és vegetáriánus ételek kínálata is megtalálható. Gyakran visszatérő külföldi vendégeink étlapjainkat a magyar nyelv mellett német és angol nyelven is olvashatják.

 

Menürendszerű étkeztetés

    Minden hétköznap délben a Patkó Étteremben menürendszerű kiszolgálással várjuk kedves vendégeinket. Elsősorban a gyors, figyelmes kiszolgálás, és kedvező ár miatt naponta sokan választják ezt a fajta étkezést.

 

 

Csoportos rendezvények

    A Patkó Étterem az á la carte fogyasztó vendégek fogadásán túl alkalmas nagyobb csoportos rendezvények számára is. Beltéri légkondicionált termünkben 75 míg a kisteremben 25 vendéget tudunk fogadni, így ideális esküvők, baráti, családi összejövetelek, érettségi találkozók, bankettek helyszínéül. Tavasztól őszig igénybevehető kerthelységünk méltóan szolgál esküvők helyszínéül. Tágas parkolóinkban több gépkocsi vagy busz is kényelmesen elfér.

   

Cím: Kerepes, Szabadság út 286.

Tel.: (28) 490 440

Nyitva: Hétfő: Zárva

             K-Cs: 11.30-22h,

              P-Sz: 11.30-24h

                V:  11:30 - 22h

Oldalmenü
Diavetítő
Naptár